Prinsen og Prinsessen

Hvad laver vi


Der er altid noget at lave, vi har et stort legeværelse på ca. 35 m2 med legetøj, massere af bøger, bamser og dukker, klædudtøj, rutsjeborg, en sansegynge osv. Udenfor i den store have har jeg gynger, biler, lille trampolin og et legehus. Der er masser af plads at boltre sig på, da børnene har ca. 200 m2. at lege på.

Som barn har man brug for, at lege for sig selv eller med de andre børn, dette giver plads til det enkelte barns behov og udvikling. Vi har også mange fælles aktiviteter f.eks. rim og remser, sange, læse bøger, male, puslespil, lære farver og tal osv. Hvert år holder vi Fastelavn med tøndeslagning og vi gør specielt meget ud af kreative ting op til Fastelavn, Påske, Halloween og til Jul.

Vi kan også lide at gå ture, f.eks. findes der i området steder med køer, skoven og Odense Å.

En gang imellem tager vi i Løvens Hule, hvor de kan være sammen med andre børn og lege. Jeg har også kort til Odense Zoo og det bliver også til et par ture derud, det er noget de små kan lide. Det er altid hyggeligt at besøge Egeskov Slot, vi kan godt lide labyrinten og legepladsen. Blomsterfestivalen og HCAndersen spillene kommer vi gerne til.

Hver sommer holder jeg en sommerfest, hvor alle familier er inviteret til hygge. jeg servere kaffe og kage, god mad og hvor man kan lære de andre familier at kende. Der plejer at være stor opbakning og det er en begivenhed jeg altid ser frem til.

Vi holder fødselsdag for børnene her, men vi vil også gerne  komme hjem til jer. Det er altid hyggeligt at komme på besøg.